Den Evangelisk-Lutherske Frikirkes hjemmeside:
Dette er 2014-versionen: www.vivit.dk/2014.htm,
hvorfra sider redigeres til 2015-versionen frem til udgangen af 2015.

LINK til 2015-VERSION af www.vivit.dk

Svalen synger "han lever!"

- om web-stedets navn: vivit.dk

SVALEN synger "VIVÍT, VIVÍT". Det er latin og betyder "Han lever!" - "Jesus lever!"

SVALEN synger sit "vivit" på sine lange rejser mellem syd og nord. For os i Danmark synger den fra maj til hen først i oktober. Et stort budskab fra en lille fugl. Den fortæller det enkelt og klart. Og den kan høres alle steder i verden. En lille "påske-missionær".

Måske var det derfor, dens glade påskeprædiken i 1500-tallet kom ind i "Luther-rosen"?

Den evangelisk-lutherske Frikirke har "Luther-rosen" i sit segl og stempel. Derfor er det nærliggende også at bruge rosens "VIVIT" i vores web-adresse. For "VIVIT" er et godt ord. Og SVALEN er et dejligt forbillede, når det gælder at få det sagt og udbredt. Vi har grund til at sige og synge "VIVIT" med en SVALES klarhed og glæde! Det er for os et hoved-formål med at være på nettet.

Men SVALEN er ikke altid på farten. Den har også brug for en rede, hvor den kan bo og have sine unger. Det synges der om i Salme 84 i Bibelen: "Selv spurven finder sig et bo, og SVALEN en rede, hvor den lægger sine unger, ved dine altre, Hærskarers Herre, min konge og min Gud."

Også vi mennesker har brug for et bo og en rede, hvor vi kan hvile, leve og få tryghed. SVALENS "VIVIT" er en glad indbydelse til at gøre Guds hus til sit bo og sin rede. Det er vi med på, når vi indbyder til gudstjeneste igen på søndag.

Derfor "vivit"