Forside
Fællesarrangementer 2017

Sommerlejr
15.-20. juli 2017

på Humble Musikefterskole, Langeland

LINK til program

GLÆDE I KRISTUS

HØR MØDER FRA SOMMERLEJREN

5 dage i juli måned på Langeland sammen med venner, menighed og familie: Vejen til GLÆDE i KRISTUS går gennem korset ind til Guds hjerte!

Skolen har fine værelser til børnefamilier, unge og ældre. To køkkendamer søger for god mad. Og så er der kun 3 km til stranden ved Ristinge!

Efter morgenmad og flaghejsning har vi fælles morgenandagt, hvor børn og voksne sammen lægger dagen i Guds hænder. Derefter går børnene til børnemøde og unge og voksne til bibelundervisning. Eftermiddagen byder på fritid, sport, basar, studiegrupper og seminarer.

Om aftenen er der familiemøde for alle. Når de små bliver lagt i seng, er der sang for de voksne, derefter prædiken og aftenbøn. Café-arrangement i de sene aftner med tid til snak og hygge.

INTRODUKTION TIL "Glæde i Kristus": "Glæde" som følelse i hjertet er vigtig, men også skrøbelig. Gud giver os en glæde, som er mere end ”følelse”. Han forkynder den ind i frygt og skyld. Den er robust og tåler modgang. For den stammer fra det, Kristus har gjort og gør for os.
I lejrens bibelstudium finder vi glæde i Kristus i lignelser fra Lukas 15. I foredrag og seminar graver vi glæden frem i hovedpunkter fra reformationen her i jubilæumsåret 500 efter. Om aftenen får vi glæde i Kristus fra Filipperbrevet.

Tirsdag eftermiddag holdes basar til støtte af børnehjemmet ISST i Moreira i Brasilien. Basaren er åben for alle i Humble, som vil deltage og indbydes til aftenmøde tirsdag.

PRISER: Børn op til 4 år er gratis. Børn 4-15 år: 500 kr. Unge 15-18 år: 800 kr. Under udd. 1000 kr. Øvrige: 1600 kr. Prisen inkluderer alt. Men deltagere medbringer sengetøj.

Kontakt Lejrudvalget ved Bent Nielsen 41 42 52 10 for flere oplysninger.

HJERTELIG VELKOMMEN fra lejrudvalget i Martinskirken, Helene, Ulrik, Birgitte, Inge og Bent

Arrangør: Den Evangelisk-Lutherke Frikirke.