Den Evangelisk-Lutherske Frikirkes hjemmeside:
Dette er 2014-versionen: www.vivit.dk/2014.htm,
hvorfra sider redigeres til 2015-versionen frem til udgangen af 2015.

LINK til 2015-VERSION af www.vivit.dk

Kalender
Kontakt
Her er kirken
Gudstjenesten
Gadebillede

Gudstjenesten
Martinskirken
Evangelisk Luthersk Frikirke i København
Martinsvej 4, 1926 Frederiksberg

På vej til kirke

Følg stien langs Skt. Jørgens Sø ad Svineryggen til Martinsvej. Søndag formiddag kalder Martinskirkens kirkeklokke til gudstjeneste kort før kl. 10 (enkelte søndage om eftermiddagen kl. 16.30).
- Eller tag Vordroffsvej fra Rosenørns Allé. Martinsvej ligger som en stikvej op til søen. Man kan også benytte Metroen til Forum, hvorfra der kun er fem minutter til fods til Martinskirken.

Kig ind til gudstjeneste
Vi synger salmer, beder til Gud, bekender troen sammen og lytter til en prædiken.
Konfirmerede medlemmer går til alters. Gudstjenesten slutter med velsignelse fra Herren og udgangsbøn. Orglet spiller til sidst og giver plads for stilhed og tak, før vi hilser på hinanden.

Kirkekaffe giver mulighed for et samvær efter gudstjenesten.

Historie og rødder
Menigheden har rødder tilbage til 1855, da Den evangelisk-lutherske Frikirke blev stiftet.
Kirkebygningen på Martinsvej, Martinskirken, blev opført 22 år senere - i 1877.
Men de vigtigste rødder er troens rødder, som vokser i evangeliet. Herfra vokser vi ind i den evige salighed og får glæde til at leve liv her i tiden i tjeneste og håb.

I dag
Menigheden samles først og fremmest til gudstjeneste om søndagen. Torsdage er der bibelkredse i hjemmene eller sang og bibelstudie i kirken. Menigheden har dåb, nadver, konfirmation, bryllup og begravelse. Medlemmerne bærer sammen arbejdet og kalder en præst, som holder gudstjeneste og er sjælesørger og hyrde. Der holdes jævnligt menighedsdage med sang, undervisning, "åben kirke", fælles spisning og praktiske aktiviteter.
Økonomisk set lever menigheden af medlemmernes gaver uden offentlige tilskud fra staten.
Menigheden missionerer og ønsker at døren er åben for enhver, som vil være med som gæst . Og det er en særlig glæde, når gæster føler sig hjemme og knytter sig nærmere til menigheden og måske også ønsker at være medlem.

Velkommen i kirke på Martinsvej!